Kageprint

Finder du ikke svar på dit spørgsmål her på siden, er du altid velkommen til at ringe på tlf.: 20678679.

Kan farven spises?
Ja, farven kan spises og den smager ikke af noget. Den er godkendt til brug i fødevarer, men hvis man allergisk over for E-numre skal man nok holde sig fra den.

Er det rigtig marcipan?
Ja, den marcipan der printes på, er en rigtig god og velsmagende overtræksmarcipan fra Odense Marcipan. Den er lavet af mandler og ikke abrikos. For at printet skal blive
så skarpt som muligt, bruges en meget fin og glat marcipan, som er mere hvid end den marcipan man f.eks. får i et marcipanbrød.

Kan man få printet på andet end marcipan?
Nej, vi printer udelukkende på rigtig overtræksmarcipan. Da vi mener det giver det fineste resultat, er nemmest at arbejde med og smager langt bedre end rispapir, sukkerglasur og fondant.

Hvordan bestiller jeg?
Du går ind under punktet bestilling og udfylder sedlen, oploader eller sender motivet og gennemfærer betalingen. Herefter modtager du en ordrebekræftelse pr. mail og ca. 3 dage før ønsket leveringsdato, afsendes dit marcipanprint herfra.

Hvordan bliver det sendt?
Når marcipanprintet er tørt, rulles det omkring fedtafvisende papir og pakkes i plastfolie inden det lægges i et paprør og sendes med posten. Paprøret kan ikke komme i en alm. postkasse, så det vil være en god ide´ at få det sendt til nogen der kan tage imod det, hvis man ikke er hjemme når posten kommer med det. Alternativt skal det jo bare hentes på posthuset.

Kan jeg selv lægge det på kagen?
Marcipanprintet er nemt at arbejde med og enhver vil kunne rulle det ud og lægge det over på en kage. Vær blot opmærksom på, at printet ikke tåler vand.

Hvor længe kan det holde sig?
Et marcipanprint kan holde sig i mindst 14 dage, hvis det opbevares tørt og køligt.
Lad det ligge i paprøret, så det ikke bliver klemt eller stødt og tag det frem i stuetemperaturdagen før eller nogle timer før det skal bruges. Så er det blødt og smidigt at arbejde med. Det kan også godt fryses, men vær da meget opmærksom på kondens under optøningen.