Handelsbetingelser

Bestilling

Custom Cake’s varer kan bestilles her på hjemmesiden, pr. mail eller pr. telefon.
Aftaler indgås hovedsageligt på dansk – alternativt på engelsk eller tysk.
Bestilling af marcipanprint bør ske i god tid og senest 8 arbejdsdage før den ønskede leveringsdato.
Priserne for fotoprint på marcipan er opgivet i danske kroner incl. moms.

Hertil kommer forsendelsesomkostninger, som svarer til den valgte aktørs til enhver tid gældende fragtpriser med track and trace.

Forsendelse

Varerne sendes med den aktør du vælger på bestillingssedlen og ved oplysning af dit mobilnr. modtager du track and trace nr.
Marcipanprint til danske kunder afsendes normalt 3–5 hverdage før den ønskede leveringsdato. Til Grønland, Færøerne, Sverige, Norge og Tyskland bør beregnes mindst 10 dages transporttid.

Betaling

Betalingen skal være Custom Cake i hænde, inden varen afsendes. Ved afhentning kan der dog betales kontant ved udleveringen.

Bankoverførsel:
Beløbet for dit køb kan overføres til konto nr. 7780 – 6328397 med angivelse af kundenr. / tlf. nr.
Custom Cake beregner ikke gebyr for bankoverførsel.

Mobile pay:
Betaling via mobile pay foretages til 25540605 – gerne med angivelse af kundenr. / tlf. nr.
Custom Cake beregner ikke gebyr for mobile pay.

Fortrydelsesret

Det følger af forbrugeraftaleloven, at der ikke er fortrydelsesret ved køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende brug.

Marcipanprint kan ikke returneres, idet hvert enkelt marcipanprint er lavet specielt. Det er derfor vigtigt, at evt. afbestilling foretages senest 5 dage før ønsket leveringsdato.

Reklamation

I henhold til købeloven kan der klages over fejl/mangler ved en vare i op til 2 år efter købet. På fødevarer er reklamationsretten dog begrænset af varens naturlige holdbarhed. Custom Cake sælger kun varer med begrænset holdbarhed, hvorfor vi anbefaler at du reklamerer straks når du opdager, at varen ikke lever op til dine forventninger. Dette gøres pr. telefon eller mail.

Såfremt reklamationen er berettiget, leveres en ny vare hvis dette er muligt. Alternativt kan indgås aftale om hel eller delvis tilbagebetaling af varens pris.

Persondatapolitik

Der benyttes ikke cookies på dette website og den eneste logstatistik der bruges, er en tæller som registrerer hvor mange besøgende sitet har. For at indgå en aftale med Custom Cake via websitet, skal du registrere dig med navn, adresse, telefonnr. og mailadresse. Vi registrerer udelukkende disse oplysninger med det ene formål at kunne levere varen til dig og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Custom Cake transmitterer ikke personoplysninger krypteret og opbevarer dem ikke krypteret. Dine personoplysninger vil på intet tidspunkt blive videregivet eller solgt til tredjemand. Den data- og bogholderiansvarlige i Custom Cake, Birgitte Hermansen, har adgang til personoplysningerne og p.g.a. krav i bogføringsloven, gemmes disse i 5 år og slettes herefter helt. Som kunde hos Custom Cake, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Henvendelse herom kan rettes birgitte@customcake.dk

Andet

Alle marcipanprint dokumenteres ved fotografering inden afsendelse og nogle af dem vil blive lagt på denne hjemmeside eller på Custom Cakes facebookside til inspiration for andre. Ingen marcipanprint, som på nogen måde kan kompromittere en kunde, vil blive lagt på hverken hjemmesiden eller facebook. Er du alligevel ikke interesseret i at få et billedet af dit marcipanprint vist på hjemmesiden eller facebook, skal du bare lade os det vide, så retter vi os naturligvis til enhver tid efter dit ønske.

Custom Cake d. 1/9-2020

Birgitte Hermansen Cvr. nr. 33819056 Etabl. 2004