Marcipanprint på is og kager
En helt unik festkage til mærkedagen

Alle marcipanprint fremstilles præcis efter den enkelte kundes ønske og laves altid på rigtig marcipan – altså ikke noget med sukkerpapir, rispapir eller fondant, men PÅ RIGTIG MARCIPAN, printet med fødevaregodkendte farver.

Marcipanprintene tilpasses den enkelte kunde

Dit eget unikke marcipanprint leveres i præcis den størrelse der passer til din bageform – dog max. Ø 58 cm. eller 58 x 58 cm. Formen kan være firkantet, rund, oval og sågar hjerteformet.

Nemt at arbejde med

Enhver kan håndtere et marcipanprint hjemme i køkkenet, uanset om det er til en bradepandekage, lagkage, kagemand, muffins eller isdessert! Hvis du ikke selv har mulighed for det, kan din lokale bager helt sikkert både bage kagen og pynte den med dit eget unikke marcipanprint.

Ofte stillede spørgsmaal

Ja, farven kan spises og den smager ikke af noget. Den er godkendt til brug i fødevarer.

Ja, den marcipan der printes på, er en rigtig god og velsmagende overtræksmarcipan. Den er lavet af mandler og ikke abrikos. For at printet skal blive så skarpt som muligt, bruges en meget fin og glat marcipan, som er mere hvid end den marcipan man f.eks. får i et marcipanbrød.

Nej, vi printer udelukkende på rigtig overtræksmarcipan. Da vi mener det giver det fineste resultat, er nemmest at arbejde med og smager langt bedre end rispapir, sukkerglasur og fondant.

Du går ind under punktet bestilling og udfylder sedlen, uploader eller sender motivet og gennemfører betalingen. Herefter modtager du en ordrebekræftelse pr. mail og ca. 3 dage før ønsket leveringsdato, afsendes dit marcipanprint herfra.

Når marcipanprintet er tørt, rulles det omkring fedtafvisende papir og pakkes i plastfolie inden det lægges i et paprør og sendes med posten. Paprøret kan ikke komme i en alm. postkasse, så det vil være en god ide´ at få det sendt til nogen der kan tage imod det, hvis man ikke er hjemme når posten kommer med det. Alternativt kan det hentes hos ønskede PakkeShop.

Marcipanprintet er nemt at arbejde med og enhver vil kunne rulle det ud og lægge det over på en kage. Vær blot opmærksom på, at printet ikke tåler vand.

Et marcipanprint kan holde sig i mindst 14 dage, hvis det opbevares tørt og køligt.
Lad det ligge i paprøret, så det ikke bliver klemt eller stødt og tag det frem i stuetemperatur dagen før eller nogle timer før det skal bruges. Så er det blødt og smidigt at arbejde med. Det kan også godt fryses, men vær da meget opmærksom på kondens under optøningen.