Dit eget unikke marcinpanprint

Bestilling:
* Tag stilling til hvilken form og størrelse dit marcipanprint skal have.
* Find ud af hvilket motiv, evt. tekst og anden pynt du ønsker på kagen.
* Udfyld bestillingssedlen her på siden og læs forretningsbetingelserne.
* Tjek at alle dine oplysninger på bestillingssedlen er korrekte og godkend købet.

* Hvis du vil betale med dankort, klikker du på ikonet og udfylder betalingsvinduet. Alternativt kan du vælge at betale med mobile pay eller bankoverførsel.
* Hvis du ikke har oploadet dit motiv via bestillingssedlen, kan det sendes med posten eller som en vedhæftet fil til en e-mail.

Din ordrebekræftelse kommer pr. mail i løbet af et døgns tid.

Levering:
Du bør beregne mindst en uges leveringstid på marcipanprint. De fleste marcipanprint afsendes om tirsdagen så de kan nå frem inden weekenden, hvor de fleste fester holdes. Bestil gerne i god tid!

Marcipanprint til danske kunder afsendes normalt 3-5 hverdage før den ønskede leveringsdato. Til Grønland, Færøerne, Sverige, Norge og Tyskland bør der beregnes mindst en uges transporttid.

Med mindre andet udtrykkeligt er aftalt, afsendes varen først når betalingen er registreret på Custom Cakes konto.

Dankortbetaling kan foretages her på siden og vil tidligst blive hævet på afsendelsesdatoen. Betaling med dankort og mobile pay kan ses straks, hvorimod en bankoverførsel kan tage et par dage.

Marcipanprintet rulles i plastik og lægges i et paprør for at holde formen under transport. Paprøret lægges herefter i firkantet emballage, for at fragtmanden / posten lettere kan håndtere det.