Dit eget unikke marcipanprint

Bestilling

  • Tag stilling til hvilken form og størrelse dit marcipanprint skal have.
  • Find ud af hvilket motiv, evt. tekst og anden pynt du ønsker på kagen.
  • Udfyld bestillingssedlen her på siden og læs forretningsbetingelserne.
  • Tjek at alle dine oplysninger på bestillingssedlen er korrekte og godkend købet.
  • Hvis du ikke har oploadet dit motiv via bestillingssedlen, kan det sendes en vedhæftet fil til en e-mail.

Din ordrebekræftelse kommer pr. mail i løbet af et døgns tid.

Levering

Du bør beregne mindst en uges leveringstid på marcipanprint. De fleste marcipanprint afsendes om tirsdagen så de kan nå frem inden weekenden, hvor de fleste fester holdes. Bestil gerne i god tid!

Marcipanprint til danske kunder afsendes normalt 3-5 hverdage før den ønskede leveringsdato. Til Grønland, Færøerne, Sverige, Norge og Tyskland bør der beregnes mindst en uges transporttid.

Med mindre andet udtrykkeligt er aftalt, afsendes varen først når betalingen er registreret på Custom Cakes konto.

Betaling kan ske til med bankoverførsel til 7780 – 6328397 eller mobilepay til 25540605.

Marcipanprintet rulles i plastik og lægges i et paprør for at holde formen under transport. Paprøret lægges herefter i firkantet emballage, for at fragtmanden / posten lettere kan håndtere det.

Ofte stillede spørgsmaal

Ja, farven kan spises og den smager ikke af noget. Den er godkendt til brug i fødevarer.

Ja, den marcipan der printes på, er en rigtig god og velsmagende overtræksmarcipan. Den er lavet af mandler og ikke abrikos. For at printet skal blive så skarpt som muligt, bruges en meget fin og glat marcipan, som er mere hvid end den marcipan man f.eks. får i et marcipanbrød.

Nej, vi printer udelukkende på rigtig overtræksmarcipan. Da vi mener det giver det fineste resultat, er nemmest at arbejde med og smager langt bedre end rispapir, sukkerglasur og fondant.

Du går ind under punktet bestilling og udfylder sedlen, uploader eller sender motivet og gennemfører betalingen. Herefter modtager du en ordrebekræftelse pr. mail og ca. 3 dage før ønsket leveringsdato, afsendes dit marcipanprint herfra.

Når marcipanprintet er tørt, rulles det omkring fedtafvisende papir og pakkes i plastfolie inden det lægges i et paprør og sendes med posten. Paprøret kan ikke komme i en alm. postkasse, så det vil være en god ide´ at få det sendt til nogen der kan tage imod det, hvis man ikke er hjemme når posten kommer med det. Alternativt kan det hentes hos ønskede PakkeShop.

Marcipanprintet er nemt at arbejde med og enhver vil kunne rulle det ud og lægge det over på en kage. Vær blot opmærksom på, at printet ikke tåler vand.

Et marcipanprint kan holde sig i mindst 14 dage, hvis det opbevares tørt og køligt.
Lad det ligge i paprøret, så det ikke bliver klemt eller stødt og tag det frem i stuetemperatur dagen før eller nogle timer før det skal bruges. Så er det blødt og smidigt at arbejde med. Det kan også godt fryses, men vær da meget opmærksom på kondens under optøningen.