Kageprint
En helt unik festkage til mærkedagen

Det er let at finde en anledning til fest, så hvorfor ikke bruge lejligheden til at markere dagen med en kage med dit unikke og personlige præg – en kage som virkelig gør indtryk!

Her på siden kan du finde inspiration til udsmykning af din festkage, men du er også velkommen til at ringe eller maile. Så finder vi sammen ud af at lave et helt unikt marcipanprint, som afspejler præcis den begivenhed du vil markere.

Send dit eget motiv og dine ønsker til Custom Cake, så kan vi sammen kreere et marcipanprint til din hjemmebagte kage og give dine kære en helt særlig oplevelse!

Alle print bliver lavet på rigtig overtræksmarcipan med den gode smag af mandler og printet med fødevaregodkendte farver, som ikke giver afsmag i marcipanen. – Det hele kan altså spises med velbehag!

Ofte stillede spørgsmaal

Ja, farven kan spises og den smager ikke af noget. Den er godkendt til brug i fødevarer.

Ja, den marcipan der printes på, er en rigtig god og velsmagende overtræksmarcipan. Den er lavet af mandler og ikke abrikos. For at printet skal blive så skarpt som muligt, bruges en meget fin og glat marcipan, som er mere hvid end den marcipan man f.eks. får i et marcipanbrød.

Nej, vi printer udelukkende på rigtig overtræksmarcipan. Da vi mener det giver det fineste resultat, er nemmest at arbejde med og smager langt bedre end rispapir, sukkerglasur og fondant.

Du går ind under punktet bestilling og udfylder sedlen, uploader eller sender motivet og gennemfører betalingen. Herefter modtager du en ordrebekræftelse pr. mail og ca. 3 dage før ønsket leveringsdato, afsendes dit marcipanprint herfra.

Når marcipanprintet er tørt, rulles det omkring fedtafvisende papir og pakkes i plastfolie inden det lægges i et paprør og sendes med posten. Paprøret kan ikke komme i en alm. postkasse, så det vil være en god ide´ at få det sendt til nogen der kan tage imod det, hvis man ikke er hjemme når posten kommer med det. Alternativt kan det hentes hos ønskede PakkeShop.

Marcipanprintet er nemt at arbejde med og enhver vil kunne rulle det ud og lægge det over på en kage. Vær blot opmærksom på, at printet ikke tåler vand.

Et marcipanprint kan holde sig i mindst 14 dage, hvis det opbevares tørt og køligt.
Lad det ligge i paprøret, så det ikke bliver klemt eller stødt og tag det frem i stuetemperatur dagen før eller nogle timer før det skal bruges. Så er det blødt og smidigt at arbejde med. Det kan også godt fryses, men vær da meget opmærksom på kondens under optøningen.